12.1 C
Kyiv
П’ятниця, 26 Квітня, 2024

“Україна відправила в Росію понад 600 тис. титанового концентрату”, – Хмара

Український дисидент Степан Хмара написав на своїй сторінці Facebook, що в 2017 році з України в Росію відправлено понад 600 тис. титанового концентрату, який є стратегічним матеріалом для виготовлення зброї.

“Більше того, хіба Порошенко і його мафіозна банда хоче чогось іншого? Порошенко сам успішно розвиває свій бізнес в Росії ( там у нього не лише Липецька фабрика, а ціла низка підприємств). Це вже персональний злочин, від якого він ніяк не відкрутиться. Тож, не дивно, що Порошенко здійснює злочинну політику сприяння агресору: Україна не просто нарощує торгівлю з Росією, вона торгує з РФ стратегічними матеріалами. В 2017 р. з України в Росію відправлено понад 600 тис. титанового концентрату, а це стратегічний матеріал для виготовлення снарядів, ракет, літаків та ін. зброї, з якої вбивають українців. А ще, крім того поступає титанова напівсировина з заводу “Крим-титан”, що належить московському прихвосню Фірташа. І на цей завод у Крим поступає електроенергія з України!”, – зазначає Хмара.

https://www.facebook.com/photo.php?fbid=2123340834610287&set=a.1619608394983536&type=3&theater

“До речі, досі не скасований закон про вільну економічну зону “Крим”. Можна ще дуже багато наводити фактів, на підтвердження таємних домовленностей Порошенка з Путіним. В підтвердження сказаному – толерування московської “пятої колони” Порошенком, преференції для російського бізнесу в Україні, безперешкодної підривної діяльності московських спецслужб, замаскованих під московську православну церкву, “гуманітарні організації”, журналістів тощо”, – додає український дисидент.

Нагадаємо, що на Київщині депутат від БПП за допомогою “тітушок” відбирає у селян землю.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.

ПО ТЕМІ

НАЙПОПУЛЯРНІШЕ

ОСТАННІ НОВИНИ

ПОДІЛИТИСЯ З ДРУЗЯМИ

ми у соцмережах

524,480Читачі>