10.9 C
Kyiv
Середа, 24 Квітня, 2024

Україна може створити 2 мільйони робочих місць, – Галасюк

На погоджувальному засіданні Верховної Ради заступник лідера Радикальної партії Олега Ляшка з економічної політики Віктор Галасюк виступив з промовою, яка чітко змалювала нинішню складну економічну ситуацію, коли політика влади призводить до того, що пенсіонери отримують платіжки, які, фактично перевищують їх пенсійні виплати.

Він підкреслив те, що такі люди існують виключно за рахунок родичів і не мають можливості купляти все, що їм потрібно.

За переконаннями Галасюка, саме через подібну економічну політику страждає українське суспільство і тільки радікальні зміни в економічному курсі країни можуть виправити дану ситуацію.

“Створити 2 млн робочих місць, залучити $100 млрд інвестицій та прискорити економічне зростання до 10% згідно Плану Ляшка цілком реально”, – стверджує політик.

Власне, ось які методи пропонує використовувати Галасюк:

“Команда Радикальної партії Олега Ляшка пропонує зняти цей зашморг з шиї українських громадян. Що стосується тарифів:

1) Встановлення справедливих, економічно обгрунтованих тарифів, які виходять з собівартості українського газовидобутку.

Український газ суттєво дешевше європейського! Не можна прирівнювати ціни до імпортного паритету, бо тоді треба робити в Україні зарплати “Мюнхен+” чи “Вашингтон+”. Цього ж ніхто не робить?

2) Масштабна модернізація, а не опалювання повітря.

“Ми з нашим Лідером Олегом Ляшком і командою РПЛ внесли законопроект, яким наполягаємо мінімум 10%, які виділяються на субсидії, спрямовувати на енергомодернізацію. Це дозволить за декілька років вирішити проблему шаленої залежності від імпортного газу і взагалі відмовитися від імпорту газу в Україну. Це призведе до здешевлення комунальних тарифів.

3) Купувати газ і вугілля не закордоном, а в Україні – давати роботу українським шахтарям і газовидобувникам. Це є та політика, яку всі розумні країни проводять для власного розвитку, а не купувати іноземне, щоб потім ходити по світу побиратися за МВФ та іншими кредиторами, щоб випросити в них три копійки і, як нинішня влада, за ці кошти намагатися втриматися при владі.

Мало лише зменшити тарифи, треба радикально підвищувати добробут громадян”.

“Олег Ляшко і наша команда запропонували реальний план економічного розвитку, який дозволить залучити більше $100 млрд інвестицій в реальний сектор економіки, що дозволять створити 2 млн робочих місць для того щоб заробітчани, вимушені заробітчани, талановиті працьовиті українці змогли повертатися в рідну країну, жити зі своїми родинами, заробляти в Україні і відчувати перспективу власного життя на рідній землі. І це абсолютно реально! Реально підняти зарплати і пенсії українців не на відсотки, а у рази, але для цього потрібна якісно інша економічна політика, ніж та, яку сьогодні проводить Президент, нинішній Уряд під диктовку МВФ.

Ми з Олегом Ляшком та командою РПЛ внесли у Парламент промисловий пакет реформ, який дозволяє провести нову економічну політику, прискорити економічне зростання з 2-3% до 10% на рік. Індустріальні парки для залучення інвестицій, безкоштовне приєднання до інженерних мереж для створення нових виробництв в Україні, “Купуй українське, плати українцям” – щоб давати роботу і зарплати українцям, а не іноземним громадянам, як це робить нинішня влада!”

https://www.facebook.com/Halasiuk/videos/390956045046927/

Нагадаємо, раніше голова Комітету з питань промислової політики та підприємництва Віктор Галасюк запропонував уряду долучити українських нардепів до участі у перемовинах з ЄС по 10-річній забороні на експорт лісу-кругляку та пообіцяв зберегти мораторій.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.

ПО ТЕМІ

НАЙПОПУЛЯРНІШЕ

ОСТАННІ НОВИНИ

ПОДІЛИТИСЯ З ДРУЗЯМИ

ми у соцмережах

524,480Читачі>