2.3 C
Kyiv
Субота, 20 Квітня, 2024

Учасники “УВО” закликали уряд встановити пільги для ветеранів АТО через прийняття законів про “євробляхи”

“Українська військова організація” звернулася до президента України Порошенка і до уряду з вимогою вирішити питання із законами про “євробляхи”, які обмежили можливість ветеранів АТО та родин загиблих користуватися дешевими транспортними засобами, оскільки фінансова можливость розмитнити авто по тим законам у людей відсутня.

Дана заява з’явилася на офіційній сторінці організації у Facebook.

https://www.facebook.com/ukrviorganization/posts/509068399616104

Так, члени “УВО” наголошують на тому, що більшість бійців АТО витратили кошти, які вони отримали за поранення, на придбання дешевих автівок віком від 10 до 20 років для того, щоб мати можливість пересуватися за власними потребами, зважаючи на певні проблеми із здоров’ям.

При цьому зазначається, що так як інвалідів не забезпечують навіть звичайним транспортом, то ситуація набуває досить суперечливого характеру.

“Просимо Вас негайно втрутитися в проблему задля зняття соціальної напруженості між бійцями ООС(АТО), ветеранами та державними органами, які мають здійснювати вилучення, накладення штрафів на автомобілів на еврономерах та встановити пільги для учасників ООС (АТО) , інвалідам війни на Сході України, родинам загиблих з єдиним платежем 350 Євро та одну машину на три роки.

З повагою Голова ГО “УВО” А.Я. Селлеі-Довженко”, – сказано у заяві.

Нагадаємо, раніше Верховна Рада у другому читанні проголосувала за внесення змін до Податкового кодексу щодо акцизного податку на автомобілі. Лідер Радикальної партії Олег Ляшко запропонував знизити податок на «євробляхи» до 500 доларів.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.

ПО ТЕМІ

НАЙПОПУЛЯРНІШЕ

ОСТАННІ НОВИНИ

ПОДІЛИТИСЯ З ДРУЗЯМИ

ми у соцмережах

524,480Читачі>