10.9 C
Kyiv
Середа, 24 Квітня, 2024

Учасники акції “Знімай хутро назавжди!” збирали підписи у Тернополі й Харкові

У Тернополі і Харкові на акції “Знімай хутро назавжди!” збирали підписи за заборону хутряного виробництва в Україні.

Про це пише “Укрінформ”.

“Ми об’єдналися навколо таких основних цілей: закликати людей відмовитися від натурального хутра і тим самим врятувати сотні тварин від смерті; зібрати підписи харків’ян під зверненням до парламенту України із закликом підтримати законопроект 10019 про заборону хутряного виробництва в Україні; надихнути дизайнерів та магазини відмовитися від використання та продажу “кривавого” матеріалу”, – зазначила лідер харківської громадської організації “Ліга допомоги тваринам” Марина Суркова.

На акції у Харкові понад 50 її учасників тримають в руках плакати: “Годі носити на собі трупи!”, “Хутро – криваве жлобство”, “Залиш хутро тваринам!”. Час від часу учасники скандують ці лозунги. Перехожі цікавляться подією, більшість з них охоче ставлять підписи під зверненням до парламенту.

У Тернополі на аналогічну акцію вийшли майже 100 зоозахисників.

«Люди вийшли, аби висловити своє негативне ставлення до антигуманного поводження із тваринами. Цілком підтримуємо гасло організаторів акції, що хутро личить лише тваринами, а не людям, які заради елементів одягу вбивають «братів наших менших». В Україні вже давно законодавчо потрібно заборонити хутрової ферми, так як це зроблено у багатьох європейських державах», – сказала учасниця акції в Тернополі студентка Марія Голіховська.

Раніше ми розповідали про те, як у Києві на Софійській площі відбулася Всеукраїнська антихутрова акція «Знімай хутро назавжди!» за ініціативою організації UAnimals.

 

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.

ПО ТЕМІ

НАЙПОПУЛЯРНІШЕ

ОСТАННІ НОВИНИ

ПОДІЛИТИСЯ З ДРУЗЯМИ

ми у соцмережах

524,480Читачі>