8.8 C
Kyiv
П’ятниця, 19 Квітня, 2024

Учасник Революції Гідності просить Зеленського відновити йому громадянство

Один із організаторів Врадіївської ходи, учасник Революції Гідності та громадський активіст Любарець Василь протестує під Адміністрацією президента проти впливу олігархату на Зеленського та просить президента повернути йому громадянство.

Журналіст Інформатора поспілкувався з активістом, який просить президента виконати вимоги Конституції, впровадити справжнє народовладдя та повернути йому втрачене за часів Януковича громадянство.

“Так склалася, що 14 років я жив в досконалій рабовласницькій системі – СРСР. У цій системі люди не мали вибору. 14 років я жив у США, де люди мали можливість обирати, бути їм рабами чи ні. В 2012 році я приїхав в Україну, в 2013 став організатором Врадіївської ходи. Тоді я проголосив заклик про те, що громадянин є господарем і власником свого життя і гідності, богом даної землі і органів влади”, – розповідає про себе активіст.

Любарець Василь вважає, що сьогодні час змінити систему за рахунок посилення рівня комунікації у суспільстві, яке відбулося за рахунок науково-технічного прогресу.

“На переході від індустріальної до інформаційної доби, швидкість, об’єми і засоби розповсюдження інформації такі, що правдиве слово не можна втримати і людей не можна одурити”, – вважає Любарець Василь.

Активіст каже, що природному закону всі люди є співвласниками всіх ресурсів, що є на цій землі і кожен повинен мати свою частку власності, але зауважує, що для цього потрібно організуватися у справедливий спосіб.

“Нажаль, Майдан, як пряме народовладдя, яке передбачає стаття 5 Конституції України, програв. П’ять років після Майдану оці ворюги, оцей зрадник і колаборант Порошенко намагався знищити Україну”, – повідомляє активіст.

Василь Любарець вважає, що Володимир Зеленський відійшов від старої системи та оголосив народовладдя. Саме для того, щоб підтримати у цьому президента Зеленського, активіст 15 днів поспіль виходить на акцію під Адміністрацію Президента.

“Нажаль, його оточила стара партійно-олігархічна система, але зараз час для прямого народовладдя”, – вважає активіст.

Активіст нагадує, що згідно статей 13, 14 Конституції України, всі українці є співвласниками держави.

“Моя мета – допомогти президенту Зеленському і відновити собі українське громадянство, якого мене лишили через протести у Врадіївці за рішенням Януковича. Я прошу Зеленського відновити моє громадянство та вислухати мене. Оточення Зеленського штовхає його на мінне поле. Я готовий у будь-якій якості служити інтересам України і допомагати Зеленському. Я багато подорожував по Україні і знаю людей на місцях, хто дурить і ворує, хто живе чесно. В мене є ця база даних людей і це може допомогти Зеленському”, – каже активіст.

Дмитро Олійник

Для ІНФОРМАТОРа

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.

ПО ТЕМІ

НАЙПОПУЛЯРНІШЕ

ОСТАННІ НОВИНИ

ПОДІЛИТИСЯ З ДРУЗЯМИ

ми у соцмережах

524,480Читачі>