9.8 C
Kyiv
Четвер, 25 Квітня, 2024

У зоні ООС загинув 21-річний лейтенант Богдан Слобода з Львівщини

Вчора, 6 березня, в зоні проведення Операції Об’єднаних сил загинув мешканець Львівщини, лейтенант Богдан Слобода.

Про це повідомляє Львівський центр надання послуг учасникам бойових дій.

Богдан народився 13 травня 1997 року, навчався в Шклівській ЗОШ І-ІІІ ступеня.

З 2014 року навчався в Академії сухопутних військ імені гетьмана Петра Сагайдачного, після закінчення служив за контрактом.

Загинув 6 березня 2019 року, в Донецькій області від кульових поранень.

Нагадаємо, під Харковом на колінах попрощалися з бійцем, загиблим в Іловайськ котлі.

45 КОМЕНТАРІ

  1. Народ,ты з глузду з’їхав,какое царствие небесное. Воин взял оружие в руки,заметь, убивать! Царствие небесное,деткам, которые погибли по вине взрослых!

  2. Ліаночко, це проплачені кацапські боти… Не звертайте уваги! Радуватися потрібно, що вчепили цю мразь… Значить правильно ідемо!!!

  3. Вячеслав Токарев,ватная ты голова,жил, жил а ума не на жил? Значит ,защищать свою землю от уродов гиви,моторолла и других, рисковать своей жизнью, в твоем понятии,продаваться за 30 серебренников?

  4. …от як до вашої хати лізтимуть вбивці,а ваш чоловік зі зброєю вас захищатиме і його(не дай Боже)вб’є нападник…..Яке “царствие небесное”йому?!В пекло нелюда,бо зброю взяв до рук…ДУРЕПА!!

  5. Олігархи де ваша совість за що наші діти гинуть, пошліть своїхдітей на першу лінію фронту , то може красти

  6. Вячеслав Токарев тварь безтолкова скажи а як ти назвеш москалів які воювали в Чечні. Вони так само як і Українські солдати відновлювали Конституціїйний порядок і територеальну цілестність держави. Цей лейтенант загинув на українські землі а не десь в Рязані, ладно він з Львова, Бандерівець як назвати тих хто загинув з Донецька,Харкова,інших східних областей які воюютьна стороні України.

  7. Як, це, не (звертати уваги)? Гинуть наші діти! Гинуть за нас з Вами! Як говорив герой фільму “За двома зайцями” – дайте мені хоть за горло потриматись!

  8. Та в кінці кінців , скільки можна!? Влада стоїть на надгробках наших солдат,палаци з них собі будує . Бізнес на крові та смертях хлопців влаштувала ,а потім після демобілізації ще й по канторах їх тягає!
    Співчуття рідним та близьким. Горе батьків невиміряти офшорами,тортами,відкатами …

  9. Царство небесне. Співчуття рідним. Низький уклін за сина.

    А для всякого роду дописувачів на кшталт “до коле” і т.п. скажу СУКИ ви, ви або дебіли або ка$$апські тролі, що одне другого варте.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.

ПО ТЕМІ

НАЙПОПУЛЯРНІШЕ

ОСТАННІ НОВИНИ

ПОДІЛИТИСЯ З ДРУЗЯМИ

ми у соцмережах

524,480Читачі>