12.1 C
Kyiv
П’ятниця, 26 Квітня, 2024

У Житомирській області хлопця засудили за наругу над державним прапором

На Житомирщині місцевого жителя засудили за наругу над державним прапором України.

Про це повідомляє прес-служба прокуратури області, передає УНН.

Правоохоронці встановили, що 23-річний місцевий житель 07.01.2019, перебуваючи у вечірній час поблизу одного з адміністративних будинків міста Коростеня, із хуліганських мотивів зняв Державний прапор України, та, відійшовши до приміщення медичної установи, що на центральній вулиці, вчинив наругу над прапором, а саме, кидав його додолу і волік по землі.

Це було знято та поширено в соціальній мережі Instagram, тож такі протизаконні дії зловмисника набули негативного суспільного резонансу.

Як повідомили у прес-службі, відомості за цим фактом внесли до ЄРДР. За результатами досудового розслідування було зібрано достатньо доказів, які довели вину зловмисника.

Обвинувачений погодився з позицією органу досудового розслідування, на підставі чого обвинувальний акт було складено з угодою про визнання винуватості.

Коростенський міськрайонний суд визнав зловмисника винним у вчиненні злочину за ч. 1 ст. 338 КК України та призначив йому покарання у виді 50 неоподатковуваних мінімумів доходів громадян, тобто 850 грн.

Нагадаємо, посол України в Греції придбав квартиру за 2,7 мільйони.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.

ПО ТЕМІ

НАЙПОПУЛЯРНІШЕ

ОСТАННІ НОВИНИ

ПОДІЛИТИСЯ З ДРУЗЯМИ

ми у соцмережах

524,480Читачі>