14.8 C
Kyiv
Четвер, 25 Квітня, 2024

У Житомирі виборчу дільницю обклеїли агітками проти Зеленського

У Житомирі виборчу дільницю №181380 обклеїли листівками з ознаками «чорного» піару проти кандидата у Президенти Володимира Зеленського.

Про це повідомляє Громадянська мережа “ОПОРА”.

“ДВК знаходиться в дошкільному навчальному закладі №52 за адресою вулиця Максютова, 11а. На будівлі є вказівники. Поруч невідомі наклеїли листівки з написом: «Безвіз. ЗЕ! Будьте». На електроопорах біля приміщення є і агітаційні наліпки з написом «ЗЕ команда»”, – йдеться у повідомленні.

В “ОПОРІ” акцентують, що відповідно до частини 1 та 2 статті 57 Закону України «Про вибори Президента України»: «Передвиборна агітація розпочинається кандидатом на пост Президента України наступного дня після дня його реєстрації Центральною виборчою комісією і закінчується о 24 годині останньої п’ятниці перед днем виборів. 2. Передвиборна агітація закінчується о 24 годині останньої п’ятниці перед днем виборів».

Нагадаємо, до кандидата в президенти Володимира Зеленського приїхала поліція після того, як він продемонстрував на виборчій дільниці свій бюлетень після голосування із позначкою за себе.

 

16 КОМЕНТАРІ

  1. Они это сделают. Закроют границы чтобы зараза с донбаса не переселилась в европу. Кто вовремя выехал никогда сюда не вернется. Лучше нелегалом в европе, чем официально пахать на беню с сородичами. Слава евреям. Пр всех войнах евреи торговали и ироцветали.

  2. Люся Веренич вот он и торговал, а теперь другие еареи будут торговать,но в отличие от порошенко который торговал конфетами, эти продадут страну Украина.

  3. Це порохоботам поможе,як мертвим припарки
    Якби люди були заможні ,то ніхто ,ніколи їх не зміг купити
    Коли вони бідні, то це пластилін,що хочеш,той ліпи,а новий клоумен знає як принизити людей

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.

ПО ТЕМІ

НАЙПОПУЛЯРНІШЕ

ОСТАННІ НОВИНИ

ПОДІЛИТИСЯ З ДРУЗЯМИ

ми у соцмережах

524,480Читачі>