14.8 C
Kyiv
П’ятниця, 26 Квітня, 2024

У Житомирі суд винесе вирок двом бойовикам “ДНР”, які відправляли зброю та боєприпаси іншим терористам

У Житомирі будуть судити двох бойовиків ”ДНР”, які забезпечували інших учасників незаконних збройних формувань зброєю та боєприпасами.

Про це повідомили в прес-службі прокуратури Житомирської області.

Матеріали справи сьогодні передали до суду.

Як свідчать дані слідства, 58-річний уродженець Донецької області та 30-річна грпомадянка іноземної країни впродовж 2014-2015 років добровільно вступили “на службу” до незаконно створених збройних формувань терорипстичної організації “ДНР”.

”Надалі ці особи чинили збройний опір і незаконну протидію виконанню службових обов’язків співробітниками правоохоронних органів України і військовослужбовцями Збройних сил України, задіяних у проведенні АТО та операції Об’єднаних сил”, – повідомили в прокуратурі. Також обвинувачені брали безпосередню участь у бойових діях.

До суду скеровано обвинувальні акти щодо зловмисників у вчиненні злочинів, передбачених ч. 1 ст. 258-3 (участь у терористичній організації) та ч. 2 ст. 260 (участь у діяльності не передбачених законом збройних формувань) Кримінального кодексу України. Справи розглядатиме Корольовський районний суд Житомира. Підозрюваним загрожує від 8 до 15 років позбавленні волі з конфіскацією майна.

Раніше ми писали про те, що у мережі розповіли, як бойовики “ДНР” роздягають і принижують людей на пунктах пропуску.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.

ПО ТЕМІ

НАЙПОПУЛЯРНІШЕ

ОСТАННІ НОВИНИ

ПОДІЛИТИСЯ З ДРУЗЯМИ

ми у соцмережах

524,480Читачі>