14.7 C
Kyiv
Четвер, 28 Березня, 2024

У відомому американському виданні екс-президента України Порошенка назвали “корумпованим гарантом”

Американське видання The Washington Times опублікувало колонку, в якій назвало колишнього президента України Петра Порошенка корумпованим гарантом. Автором матеріалу став Вес Мартін.

Про це повідомляє The Washington Times.

Газета – одна із найвідоміших консервативних газет, які видаються в США.

Автор матеріалу закликає українську владу притягти до відповідальності корупціонерів за допомогою заходу.

Журналіст зазначає, що колишній український президент використовував НАБУ як інструмент для розплати зі своїми політичними опонентами.

Американський експерт зазначив, що під час президентства Петра Порошенка національний антикорупційний орган у 2016 році викреслив із списку підозрюваних компанії, які обкрадали оборону і були пов’язані із сім’єю Олега Свинарчука.

Петро Порошенко використовував не тільки НАБУ. Головним інструментом була ГПУ під керівництвом Луценка. Кум Луценко успішно саджав непокірних і прикривав злочинну зброю.

Раніше Державне бюро розслідувань почало розглядати справу про захоплення Порошенком державної влади і невиконання рішення суду при призначенні підконтрольних собі членів Вищої ради правосуддя.

24 травня в ДБР зареєстрували ще одну заяву на Порошенко про відмивання коштів, легалізацію незаконних доходів і несплату податків.

3 КОМЕНТАРІ

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.

ПО ТЕМІ

НАЙПОПУЛЯРНІШЕ

ОСТАННІ НОВИНИ

ПОДІЛИТИСЯ З ДРУЗЯМИ

ми у соцмережах

524,480Читачі>