15.4 C
Kyiv
Четвер, 25 Квітня, 2024

У Верховній Раді створять робочу групу для перевірки захмарних платіжок

Робоча група з представників різних фракції Верховної Ради підготує проект постанови щодо перевірки обґрунтованості тарифів на житлово-комунальні послуги.

Про це оголосив голова парламенту Андрій Парубій після переговорів, передає Українська правда.

“За результатами консультацій із головами фракцій щодо ситуації з нарахуванням тарифів для громадян є спільна позиція більшості голів фракцій, що ситуація потребує контролю парламенту”, – сказав спікер.

“Спекуляція на цю тему і можливе завищення вартості тарифів б’є по найбільш незахищених громадянах. Якщо такі факти є, вони мають бути досліджені парламентом і має бути дана оцінка парламентом”, – додав Парубій

“Тому ми домовилися створити спільну з представників усіх фракцій робочу групу, щоб підготувати постанову для парламенту з питання перевірки обґрунтування нарахування тарифів. І я прошу депутатські фракції невідкладно надати своїх представників до складу цієї групи і підготувати текст постанови, щоб наступного пленарного тижня ми змогли винести її на голосування”, – заявив він

Лідер фракції “Радикальної партії” Олег Ляшко в оточенні колег заявив: “Ви, представники БПП, билися б так за людей. От ми блокуємо з вівторка трибуну, щоб змусити Верховну Раду розглянути правильність нарахування тарифів, щоб людей не грабували, коли люди отримують космічні платіжки, більші за їхні зарплати й пенсії”.

“А за що  президентські депутати блокують трибуну? Щоб людей і далі грабувати, щоб люди й далі отримували космічні платіжки”, – додав лідер “радикалів”.

Ляшко тішиться, що “знайшли компроміс”: “Треба було тиждень блокувати парламентську трибуну, щоб змусити нарешті погодитися на наші вимоги… змусити владу почути цю проблему”.

Нагадаємо, Ляшко озвучив скарги українців на захмарні суми в платіжках.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.

ПО ТЕМІ

НАЙПОПУЛЯРНІШЕ

ОСТАННІ НОВИНИ

ПОДІЛИТИСЯ З ДРУЗЯМИ

ми у соцмережах

524,480Читачі>