19.7 C
Kyiv
Четвер, 25 Квітня, 2024

У центрі Маріуполя стартувала реконструкція площі

У Маріуполі стартували роботи з реконструкції площі Свободи. Роботи ведуться по проспекту Миру в Центральному районі міста.

Про це повідомляє прес-служба міськради.

У цей період районна адміністрація просить жителів і гостей міста утриматися від відвідин реконструйованої території.

Роботи виконуються підрядною організацією за договором з комунальним підприємством «Управління капітального будівництва». Запуск об’єкта відповідно до плану – липень 2020 року.

Загальна вартість реконструкції складатиме понад 64 мільйони гривень. 40 мільйонів витратять безпосередню на реконструкцію площі, 22,9 млн — на будівництво фонтану, решту — на різноманітні наглядові та проектно-вишукувальні роботи.

Джерело фінансування: кошти міського бюджету, кошти субвенції з обласного бюджету, кошти субвенції з державного бюджету, кошти Державного фонду регіонального розвитку, кошти на реалізацію проектів за рахунок грантів міжнародної співпраці (ЄБРР, ЄІБ, USAID тощо), кошти обласного фонду охорони навколишнього природного середовища, кошти благодійної допомоги (ГО «Фонд розвитку Маріуполя» тощо), кошти інших підприємств та організацій.

13 червня 2014 року стало переломною датою у житті кожного жителя Маріуполя. Того дня, п’ять років тому, українські добровольці та військові раз і назавжди показали, що Маріуполь – це Україна, без компромісів та домовленостей.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.

ПО ТЕМІ

НАЙПОПУЛЯРНІШЕ

ОСТАННІ НОВИНИ

ПОДІЛИТИСЯ З ДРУЗЯМИ

ми у соцмережах

524,480Читачі>