12.1 C
Kyiv
П’ятниця, 26 Квітня, 2024

У центрі Києва перекрили головні вулиці

У Києві в неділю, 26 травня, перекрили Майдан Незалежності, Хрещатик, вулицю Велику Васильківську, вулицю Фізкультури, вулицю Еспланадну і вулицю Басейну, а також площу Льва Толстого і НСК “Олімпійський”.

Як повідомляє “Інформатор”, причина в тому, що сьогодні на Майдані Незалежності у Києві стартує 27-й спортивно-благодійний захід “Пробіг під каштанами”. У цьому році свято спорту також виявилося приурочене до Дня Києва. За словами організаторів, вони очікують близько 16 тис. учасників.

Офіційний початок забігів призначено на 09:00. Пробіги стартують з так званого “забігу в ходунках”, участь в якому візьмуть найменші учасники (діти до 14 місяців). Перший же дорослий забіг стартує тільки о 10:00.

Благодійний пробіг на дистанцію в п’ять кілометрів стартує о 11:00. Зібрані у цьому році кошти організатори спрямують на придбання обладнання та витратних матеріалів для Центру дитячої кардіології та кардіохірургії, Інституту очних хвороб і тканинної терапії імені Філатова, Фонду “Happy Paw” на придбання необхідного в притулок для тварин.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.

ПО ТЕМІ

НАЙПОПУЛЯРНІШЕ

ОСТАННІ НОВИНИ

ПОДІЛИТИСЯ З ДРУЗЯМИ

ми у соцмережах

524,480Читачі>