9.9 C
Kyiv
П’ятниця, 29 Березня, 2024

У Тернопільській області водій вигнав з салону маршрутки матір воїна АТО: відома причина

У м. Кременець Тернопільської області у понеділок, 4 лютого, водій маршрутки вигнав з салону жінку, яка попросила його вимкнути російську попсу.

Про це Надія Медецька повідомила у соцмережах.

https://www.facebook.com/nadya.medetskaya/posts/2044113585703015

Жінка стверджує, що зайшовши в обдерту маршрутку, побачила величезний екран, звідки лунали російськомовні пісні Ані Лорак та “Віагри”. Жінка наголошує, що така музика ображає учасників українсько-російської війни та їх родичів.

“Не всі в наш час спокійно переживають мову агресора. Така популяризація російського безкультурного (назвати культурним продуктом тої вульгарщини не можу) продукту ображає всіх тих, хто був дотичний до бойових дій: захисників України на сході, членів їх сімей. І хоча Тернопільською облрадою на 10 сесії від 06.11.2018  було прийнято рішення № 1171 “Про мораторій на публічне використання російськомовного культурного продукту на території Тернопільської області” з метою недопущення конфліктів, у Кременці своя республіка і нашим водіям начхати, що йде російсько-українська війна”, – повідомила Надія Медецька.

Потерпіла наголошує, що вона зробила зауваження водію та попросила його вимкнути російську музику. Проте той буквально виштовхав її з салону автобусу. 

“Було попросту бридко. Чи етично від мене вимагати толерантності до мови агресора, коли йде війна, коли далі гинуть наші найкращі громадяни, коли мій єдиний син три роки провів на війні, коли поліг в АТО брат і коли російська мова стала зброєю проти України в інформаційній війні? І чи етично всім, кого війна не зачепила, так відкрито та зухвало знущатися над почуттями всіх воїнів, всіх членів їх сімей, всіх справжніх патріотів України”, – написала жінка.

Раніше повідомлялося, що у Львівській області побили водія маршрутки, який вигнав двох дітей з посвідченням багатодітної родини.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.

ПО ТЕМІ

НАЙПОПУЛЯРНІШЕ

ОСТАННІ НОВИНИ

ПОДІЛИТИСЯ З ДРУЗЯМИ

ми у соцмережах

524,480Читачі>