7.1 C
Kyiv
П’ятниця, 19 Квітня, 2024

У шоу-бізнесі, як у політиці: В’ятрович нагадав про подвійну мораль щодо Росії

Подвійна мораль серед представників так званої політичної еліти однозначно деморалізує. Відтак пересічні громадяни дивляться на таку поведінку можновладців і думають, чому вони мають бути принциповими, зокрема і у виборі артистів?

Це зауважив голова Українського інституту національної пам’яті Володимир В’ятрович на телеканалі ZIK.

Ведуча програми зауважила, що за останні 5 років війни стало зрозуміло, що український шоу-бізнес, який досі залишається орієнтованим на Москву, критично не може обійтися без російського ринку. Отже, Україна «відрізала» від себе багатьох поп-зірок, які обрали російський ринок.

«Українським зіркам потрібно відкривати європейські ринки, які набагато цікавіші. Російський шоу-бізнес уже десятки років нічого нового не продукує, тоді як ринок Європи – значно перспективніший. Росія пропонує абсолютно вторинний продукт, а тому немає чого за ним жаліти.

В українських виконавців має бути більше амбіцій, наприклад, показати себе на Заході. Деякі українські зірки із національною позицію вже починають втілювати такі плани. Саме цим вони і стають цікавими для світу, оскільки не втрачають індивідуальності та є унікальними», – підкреслив Володимир В’ятрович.

Щодо українських виконавців, які виступають на російській сцені та налагодження з ними відносин, то пан В’ятрович не вірить, що вони можуть стати провідниками української ідеї в Росії.

До того ж політика подвійної моралі, яку громадяни спостерігають у владі, що веде справи з Росією та з провідниками її інтересів, і так понижує принциповість українців.

«Подвійна мораль серед представників так званої еліти однозначно деморалізує. Відтак пересічні громадяни дивляться на таку поведінку можновладців і думають, чому вони мають бути принциповими, зокрема і у виборі артистів. Тому нам, українцям, потрібно в собі виховувати культуру неподавання руки – якщо людина робить аморальні вчинки, то вона має це відчути від всього суспільства – в Україні цього ще немає», – визнав Володимир В’ятрович.

Раніше В’ятрович пояснив, чому 9 травня як вихідний небезпечний для України.

2 КОМЕНТАРІ

  1. Вот нравится этот Вятрович – во все дырки затычка – и когда праздники праздновать, и в шоу-Бизе спец, и закон про мову обсудить и обьяснить! Что б мы без тебя , убогий, делали?!

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.

ПО ТЕМІ

НАЙПОПУЛЯРНІШЕ

ОСТАННІ НОВИНИ

ПОДІЛИТИСЯ З ДРУЗЯМИ

ми у соцмережах

524,480Читачі>