10.5 C
Kyiv
П’ятниця, 29 Березня, 2024

У СБУ закликали журналістів-викривачів “зливати” інформацію

Служба безпеки України буде співпрацювати з журналістами і просить їх ділитися інформацією про злочини.

Про це заявив перший заступник голови Служби безпеки України, тимчасовий виконувач обов’язків голови СБУ Іван Баканов, – передає ТСН.

“Потрібно налагодити ефективні комунікації з суспільством, з журналістами. Тому хочу запросити всіх журналістів-викривачів до співпраці. Якщо у вас є матеріали щодо злочинів, які ви розслідуєте, будь ласка, звертайтеся до Служби безпеки України. Ми будемо їх опрацьовувати й інформувати – зокрема, і за допомогою вас, – суспільство про стан таких розслідувань”, – зазначив він.

За словами Баканова, якщо отримані матеріали будуть не у підслідності СБУ, їх відправлятимуть до компетентних правоохоронних органів.

Окремо тимчасовий виконувач голови СБУ наголосив на важливості надання інформації про факти тиску на малий та середній бізнес.

“Цю практику просто потрібно припинити. Якщо ви маєте факти такого тиску – звертайтеся, ми з задоволенням опрацюємо ці матеріали. Давайте робити ці факти публічними. Коли є публічність, уже важко приховуватися. Я думаю, що ми з вами будемо комунікувати й вирішувати ці питання значно швидше. Це пріоритет. Тиску на бізнес жодного бути не може”, – наголосив він.

Нагадаємо, новообраний президент Володимир Зеленський призначив свого прес-секретаря.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.

ПО ТЕМІ

НАЙПОПУЛЯРНІШЕ

ОСТАННІ НОВИНИ

ПОДІЛИТИСЯ З ДРУЗЯМИ

ми у соцмережах

524,480Читачі>