9.8 C
Kyiv
Субота, 27 Квітня, 2024

У психлікарні на Волині, де від коронавірусу померла пацієнтка, виявили ще 15 інфікованих

В Олицькому відділенні Волинської обласної психіатричної лікарні, де одна з пацієнток померла від коронавірусу, виявили ще 15 інфікованих серед персоналу і хворих.

Про це з посиланням на прес-службу Офісу омбудсмена повідомляє Громадське.

«Усім працівникам й пацієнтам, які перебували в контакті з першою хворою пацієнткою, забрано аналізи та проведено тестування. За результатами аналізів виявлено 10 осіб персоналу та 5 пацієнтів, у яких підтверджено коронавірусне захворювання», — йдеться у повідомленні.

Всіх контактних працівників відправили на ізоляцію, а інформацію про виявлені випадки захворювання передали лікарям сімейної медицини для подальших консультацій.

Тестування інших працівників й пацієнтів лікарні планують провести 7 травня. У психлікарні продезінфікували всі приміщення, проводять температурний скринінг у кожному відділенні.

Також зазначають, що лікарня потребує захисного одягу: до 1 квітня вона взагалі не була ним забезпечена. Є також потреба у стерильних пробірках для тестування. Через реформування працівники лікарні отримали лише аванс за квітень 2020 року, наразі вирішують питання з додатковим фінансуванням.

Нагадаємо, у Кременчуці хворий на коронавірус лікар оперував людей.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.

ПО ТЕМІ

НАЙПОПУЛЯРНІШЕ

ОСТАННІ НОВИНИ

ПОДІЛИТИСЯ З ДРУЗЯМИ

ми у соцмережах

524,480Читачі>