10.5 C
Kyiv
П’ятниця, 29 Березня, 2024

У Порошенка відмовляються допомагати українцям

Народний депутат “Блоку Петра Порошенка” та перша заступниця Голови Верховної Ради України Ірина Геращенко відмовилася допомогти українцям зі Львова.

Про це стало відомо з її Facebook сторінки.

Люди зі Львова просили про допомогу в Ірини Геращенко, проте вона різко відмовила українцям у проханні.

“Дзвінок. “Пані Ірино! Це зі Львова. В мене проблема, допоможіть вирішити. Мене четвертий раз заливають…”. “Пані. Це приватний номер телефону. Зараз 19:00 вечора. Чому я маю вирішувати вашу проблему з сусідами?!. “Вибачте, але вони четвертий раз заливають…” – кричить голос в трубку. “Не вибачу. я не ЖЕК. Чому ви мені телефонуєте? У вас є питання до депутата – надішліть листа, я на всі відповідаю, якщо це в компетенції депутата, а не місцевої влади. Чи вашої особистої компетенції.”, – відповіла Геращенко львів’янам.

“На що голос в телефоні крикнув: “Тоді скажіть це Парубію”. Занавіс. Квінтесенція ставлення достатньо великого прошарку людей до обов‘язків і функцій нардепа. До президента вимог ще більше. Андрій Парубій, як що, то тобі прийдеться перекривати воду і підставляти тазочки в якійсь львівській квартирі. В мене алібі- я в Києві. Хоч, звичайно, як в когось десь порвало труби чи треба помити посуд: можна сміливо подзвонити віце- спікеру, нехай працює. Навіть не знаю, чи встигне Президент до виборів поприбирати всі під‘ізди й що там ще”, – закінчила розмову Геращенко.

На данном изображении может находиться: текст

Нагадаємо, Геращенко вірить у НАТО і ЄС після Томосу.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.

ПО ТЕМІ

НАЙПОПУЛЯРНІШЕ

ОСТАННІ НОВИНИ

ПОДІЛИТИСЯ З ДРУЗЯМИ

ми у соцмережах

524,480Читачі>