11.5 C
Kyiv
П’ятниця, 26 Квітня, 2024

У Полтаві жінка погрожувала перехожим гранатою

Правоохоронці затримали 25-річну жінку, яка ходила по вулиці Шевченка неподалік автостанції та погрожувала перехожим підірвати гранату, яку тримала у руках. Жінка перебувала у стані сильного алкогольного сп’яніння. 

Про це повідомляє central-ua.

Інцидент розпочався у кафе неподалік. Під час розпивання спиртного зі своїм знайомим, між ними виникла суперечка. У результаті жінка витягнула із кишені  предмет, зовні схожим на гранату Ф-1, та почала погрожувати, що “вирве чеку”. Коли працівники кафе викликали поліцію, вона вибігла на вулицю.

Прибувши на місце події, правоохоронці змусили жінку покласти небезпечний предмет на землю та відвели перехожих на безпечну відстань.

“На місце викликали фахівців вибухотехнічної служби. Після огляду предмета вони усіх заспокоїли – граната виявилась учбовою, там не було вибухового заряду”, – розповів начальник відділення поліції № 1 міста Полтава Сергій Махно.

Хоча реальної загрози життю та здоров’ю громадян, як виявилось, не було, однак, нетвереза полтавка налякала перехожих не на жарт. Адже ніхто не знав, що граната учбова. Зважаючи на це, відносно неї розпочали кримінальне провадження за частиною 1 статті 296 Кримінального кодексу України (хуліганство). Санкція даної статті передбачає покарання у виді штрафу від п’ятисот до тисячі неоподатковуваних мінімумів доходів громадян, арешт на строк до шести місяців або обмеження волі на строк до п’яти років.

Нагадаємо, п’яний житель Харківщини підірвав гранату в будинку.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.

ПО ТЕМІ

НАЙПОПУЛЯРНІШЕ

ОСТАННІ НОВИНИ

ПОДІЛИТИСЯ З ДРУЗЯМИ

ми у соцмережах

524,480Читачі>