12.1 C
Kyiv
П’ятниця, 26 Квітня, 2024

У Полтаві поліцейські вибачилися перед “Нацкорпусом”

Представники Нацкорпусу стверджують, що поліцейські безпричинно “пов’язали” їх перед виступом президента на Театральній площі. Правоохоронці вибачились і пообіцяли провести службове розслідування.

Про це повідомляє Depo.Полтава.

Керівник ГО “Національні дружини” заявив, що активістів побили без причини, тому й вимагають справедливості. Організованими колонами Нацкорпус рушив з Корпусного парку під стіни будівлі ГУНП Полтавщини.

До активістів вийшов заступник очільника поліції Полтавщини Денис Захарченко і повідомив, що вже розпочато службове розслідування щодо правоохоронців, які напали на активістів. Очільник обласного осередку Нацкорпусу Анатолій Шиян продемонстрував Захарченку відео з моменту затримання активістів і наполіг на тому, аби постраждалим принесли вибачення.

Представники поліції, присутні під управлінням, вибачилися перед націоналістами. Зокрема, начальник карного розшуку Полтавщини зазначив, що впродовж декількох днів буде проведено службове розслідування.
Наостанок  активісти обклеїли двері управління і завершили мітинг вигуками “Україна понад усе”, “Разом і до кінця”, “Один за всіх і всі за одного”.

Як повідомлялося, на мітингу Порошенка співробітники УДО погрожували журналісту “1+1”.

8 КОМЕНТАРІ

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.

ПО ТЕМІ

НАЙПОПУЛЯРНІШЕ

ОСТАННІ НОВИНИ

ПОДІЛИТИСЯ З ДРУЗЯМИ

ми у соцмережах

524,480Читачі>