14.7 C
Kyiv
Четвер, 28 Березня, 2024

У Полтаві двоє іноземців напали з ножем на водія таксі і пограбували його

Оперативники відділення поліції №1 Полтави затримали двох чоловіків, які з ножем напали на таксиста та забрали у нього гроші.

Нападниками виявились іноземці, 1989 та 1988 років народження, які декілька місяців тому приїхали до Полтави, як вони кажуть, на заробітки, – повідомляє прес-служба ГУ НП в Полтавській області.

У прес-службі також розповіли, що зловмисники викликали таксі та направились на ньому до одного з будинків у мікрорайоні “Інститут зв’язку”. Приїхавши до місця призначення, вони почали бити таксиста, один із них вдарив потерпілого ножем, забрали гроші та втекли.

За даним фактом було розпочато кримінальне провадження за частиною 2 статті 187 Кримінального кодексу України (розбій, вчинений групою осіб).

“Зловмисникам-іноземцям судом уже обрано запобіжний захід у виді тримання під вартою, зараз вони знаходяться в ізоляторі тимчасового тримання”, — розповів заступник начальника ВП №1 Полтави Олег Кропивка.

Відповідно санкції статті обом загрожує покарання у виді позбавлення волі на строк від 7 до 10 років з конфіскацією майна. Потерпілого полтавця, 1986 року народження, прооперували, він знаходиться в одній із лікарень Полтави.

Нагадаємо, раніше у Полтаві спалили автомобіль головного редактора місцевої газети.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.

ПО ТЕМІ

НАЙПОПУЛЯРНІШЕ

ОСТАННІ НОВИНИ

ПОДІЛИТИСЯ З ДРУЗЯМИ

ми у соцмережах

524,480Читачі>