10.4 C
Kyiv
Середа, 24 Квітня, 2024

У політв’язня Захтея у колонії Сімферополя погіршився зір,– дружина

У засудженого у справі «українських диверсантів» Андрія Захтея у колонії Сімферополя №1 загострилися хронічні захворювання і погіршився зір.

Про це «Крым.Реалии» розповіла дружина засудженого Оксана Захтей, яка 11 вересня приїхала до Києва після побачення з чоловіком.

За її словами, ліки, які вдається передати в колонію, знімають симптоми, але не лікують захворювання.

«Болі в спині, гастрит, гайморит … Мазі проти болю в спині вже не допомагають, а знеболювальних таблеток багато не пропускають… Можливості проводити повноцінне лікування немає. Медикаменти, які передаю, допомагають зняти симптоми, але не більше. І то половину таблеток, які я привезла, повернули назад», — пояснила вона.

Захтей додала, що її чоловік втратив надію на звільнення через обмін і сподівається на умовно-дострокове звільнення, подати документи на яке він зможе після того як відбуде ще півтора року ув’язнення.

За словами Оксани Захтей, з адміністрацією колонії у її чоловіка конфліктів немає, але недавно він відмовився працювати і написав відповідну заяву.

«Якщо говорити про психологічний стан, то йому важко, сильно сумує за донькою, не бачив її вже три роки», — розповіла дружина політв’язня.

Як повідомлялося, один із трьох громадян Росії, який загинув в авіакатастрофі в Ефіопії, був нагороджений російським Міністерством оборони відзнакою “За повернення Криму”.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.

ПО ТЕМІ

НАЙПОПУЛЯРНІШЕ

ОСТАННІ НОВИНИ

ПОДІЛИТИСЯ З ДРУЗЯМИ

ми у соцмережах

524,480Читачі>