9.9 C
Kyiv
П’ятниця, 29 Березня, 2024

У поліції повідомили, хто влаштував смертельний вибух у банку на Луганщині

Гранату в одному з відділень банку міста Старобільськ Луганської області підірвав колишній боєць батальйону “Айдар”, який намагався отримати кошти за підробленим паспортом. Також вже отримано свідчення про його причетність до крадіжок зброї та боєприпасів.

Про це на своій сторінці у Facebook повідомив заступник голови Національної полції В’ячеслав Аброськін.

“Невідомий чоловік у відділенні ПриватБанку у Старобільську надав працівникам банку паспорт з наявними признаками підроблення, але коли працівники банку викликали поліцію, він підірвав гранату. Від тяжких поранень чоловік загинув на місці, також отримали нетяжкі поранення й травми поліцейський, три працівника банку та три відвідувача”, – зазначив Аброськін.

Особа загиблого встановлена – це мешканець Луганщини, 1966 р.н. У 2014-2015 рр він брав участь в АТО у складі батальону “Айдар”, раніше затримувався за підозрою у викраденні людини”, – зазначив Аброськін.

Окрім того, у помешканні зловмисника поліцейські вилучили зброю та гранати, а у його близького знайомого знайшли цілий склад зброї. Йдеться про ручні гранатомети, автомати, пістолети, набої й міни.

https://www.facebook.com/Vyacheslav.Abroskin/posts/2100490473576949

Нагадаємо, у Харкові внаслідок вибуху гранати двоє чоловіків загинули, ще один отримав поранення.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.

ПО ТЕМІ

НАЙПОПУЛЯРНІШЕ

ОСТАННІ НОВИНИ

ПОДІЛИТИСЯ З ДРУЗЯМИ

ми у соцмережах

524,480Читачі>