14.8 C
Kyiv
П’ятниця, 26 Квітня, 2024

У поліції назвали ймовірну версію вбивства поліцейського під Києвом

Замах на життя заступника начальника Баришівського відділення поліції було здійснено, за попередніми даними, у зв’язку з його професійною діяльністю.

Про це в ефірі телеканалу 112 Україна повідомив речник Нацполіції у Київській області Микола Жукович.

За його словами, напад було здійснено близько 3:00 години ночі у кафе міста Баришівка.

«У кафе відпочивала група людей, серед яких також був наш працівник. Він вийшов на терасу, і в цей час пролунав постріл. Куля влучила йому в шию. Лікарі, на жаль, не змогли врятувати йому життя», — повідомив речник поліції.

Жукович зазначив, що за фактом вбивства правоохоронця відкрито кримінальне провадження за ст. 348 КК України (посягання на життя працівника правоохоронного органу).

«Ми пов`язуємо це з його професійною діяльністю, тому що він є чинним працівником поліції, заступником начальника Баришівського відділення поліції, і його службова діяльність може бути причиною вчинення замаху», — додав він.

Нагадаємо, вночі 5 травня на Київщині невідомий застрелив заступника начальника Баришівського відділення поліції. Правоохоронці ввели по Київській області спецоперацію «Сирена». За даними правоохоронців, працівник поліції під час нападу перебував поза службою.

4 КОМЕНТАРІ

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.

ПО ТЕМІ

НАЙПОПУЛЯРНІШЕ

ОСТАННІ НОВИНИ

ПОДІЛИТИСЯ З ДРУЗЯМИ

ми у соцмережах

524,480Читачі>