8.7 C
Kyiv
Четвер, 28 Березня, 2024

У Петрово правоохоронці жорстко знущалися з фанатів «Зорі»

Півфінальний матч Кубка України між першоліговим «Інгульцем» і вищоліговою луганською «Зорею» запам’ятався не лише сенсацією – першим в історії українського футболу виходом клубу нижчого дивізіону в фінал другого за значенням національного турніру, а й побиттям у середині другого тайму фанатів приїжджого клубу.

За підсумками інциденту поліція заарештувала вісьмох луганських ультрас. Усіх їх після складання протоколів пізніше випустили, – повідомляє Главком.

«Ніколи б не подумав, що через п’ять років після перемоги Революції Гідності правоохоронці собі таке дозволятимуть», – розповів один із арештованих Владислав Овчаренко, який до того провів рік у полоні у бойовиків так званої «ЛНР».

«Але більше всього пригнічує те, що поліцейські били наших хлопців зі словами «Ложись, Бандера!». А також історія, яка пов’язана безпосередньо зі мною. Вже в автозаку розговорилися з тими, хто нас затримав. Я розказав їм свою історію, що за свою проукраїнську позицію рік просидів у полоні «ЛНР». Знаєте, якою була їхня реакція? «Слишком мало вы отсидели в ЛНР, долб…бы», – додав він.

Владислав Овчаренко з друзями збираються притягнути поліцейських, дії якими вони вважають незаконними, до відповідальності.

Нагадаємо, український футболіст подасть до суду на іспанського політика, який назвав його «неонацистом».

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.

ПО ТЕМІ

НАЙПОПУЛЯРНІШЕ

ОСТАННІ НОВИНИ

ПОДІЛИТИСЯ З ДРУЗЯМИ

ми у соцмережах

524,480Читачі>