11 C
Kyiv
Четвер, 25 Квітня, 2024

У партії Смешка назріває розкол через домовленості з екс-“регіоналами”

Лідер громадської організації “Традиція і порядок” Богдан Ходаковський заявив про скасування свого рішення йти на вибори від політичної партії Ігора Смешка “Сила і честь” через перемовини партії зі скандальними екс-“регіоналами”.

Про це він написав на своїй сторінці у Facebook.

“Як ви знаєте, раніше я заявив про свою ініціативу йти на вибори по 66 округу від партії Ігора Смішка “Сила і честь”. Зовсім нещодавно мені стало відомо, що одіозний екс-регіонал Віталій Журавський веде перемовини щодо своєї присутності у списку “Сила і честь”. Нагадаю, що колишній член “Партії регіонів” Журавський являється автором «закону про наклеп», який був спрямований проти вільної роботи преси”, – заявив Ходаковський.

“Біографія Журавського заплямована проросійською діяльністю в Україні та численними корупційними скандалами. Сам факт, що такі люди можуть бути моїми “колегами” по партії мені неприйнятний. Я одразу обрав рішення проводити виборчий процес максимально прозоро, тому поки що вирішив не плямувати свою репутацію та піти на вибори на 66 одномандатному виборчому окрузі самостійно”, – додав він.

https://www.facebook.com/100024576901261/posts/456910981804795/

Нагадаємо, Смешко оголосив першу п’ятірку своєї партії “Сила і честь”.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.

ПО ТЕМІ

НАЙПОПУЛЯРНІШЕ

ОСТАННІ НОВИНИ

ПОДІЛИТИСЯ З ДРУЗЯМИ

ми у соцмережах

524,480Читачі>