14.9 C
Kyiv
Вівторок, 23 Квітня, 2024

У партії Порошенка відповіли на смс-розсилку проти «Голосу» та звинуватили киберполіцію в ангажованості

Партія Петра Порошенка «Європейська солідарність» відповіла на масову смс-розсилку з неправдивою інформацією про партію «Голос» Святослава Вакарчука та звинуватили Департамент кіберполіції у втручанні в виборчий процес.

Про це йдеться у заяві політсили.

«У партії «Європейська солідарність» обурені політично заангажованими діями Департаменту кіберполіції Нацполіції України. Очевидно, це перший прецедент в історії українських виборів, коли відкривається кримінальне провадження за розсилку смс-повідомлень, у яких містилася навіть не власна думка, а лише посилання на соцопитування Київського міжнародного інституту соціології (КМІС) про те, що партія «Голос» нібито не долає прохідний бар’єр», — йдеться у повідомленні.

У політсилі заявили, що КМІС за тиждень оприлюднив два опитування, у якому «Голос» не проходить у Верховну Раду, а тому, «за логікою кіберполіції», до відповідальності треба притягати сам КМІС і журналістів за поширення інформації.

У Порошенка вважають, що розсилка не є злочином, оскільки смс-повідомлення не містили агітації чи контрагітації.

«Щодо дій конкретного львівського активіста, то в партії розберуться з цією індивідуальною ініціативою», — додали у «Європейської солідарності».

Раніше ми писали про те, як депутату Андрію Лозовому повістку в суд прислали СМСкою.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.

ПО ТЕМІ

НАЙПОПУЛЯРНІШЕ

ОСТАННІ НОВИНИ

ПОДІЛИТИСЯ З ДРУЗЯМИ

ми у соцмережах

524,480Читачі>