13.2 C
Kyiv
Четвер, 25 Квітня, 2024

У НАБУ заявили про завершення службового розслідування за фактами, викладеними у журналістському розслідуванні щодо розкрадання оборонки

У Національному антикорупційному бюро України повідомили, що Управління внутрішнього контролю завершило розслідування фактів можливих неправомірних дій працівників НАБУ, про які йшлося у сюжеті програми Bihus.Info.

Як повідомляє прес-служба НАБУ, висновки розслідування надані Дисциплінарній комісії, яка й прийматиме рішення щодо дій співробітника НАБУ.

«Зазначене службове розслідування УВК розпочало 5 березня за ініціативи Першого заступника Директора НАБУ. На час його проведення Директор НАБУ відсторонив від виконання посадових обов’язків трьох співробітників Національного бюро, згаданих у листуванні, оприлюдненому журналістами, а саме: керівника Головного підрозділу детективів та двох детективів цього ж підрозділу», — йдеться в повідомленні.

Крім того, УВК також поінформує про результати службового розслідування Державне бюро розслідувань та Національне агентство з питань запобігання корупції.

Раніше повідомлялося, що Державне бюро розслідувань проводить обшуки в Національному антикорупційному бюро України.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.

ПО ТЕМІ

НАЙПОПУЛЯРНІШЕ

ОСТАННІ НОВИНИ

ПОДІЛИТИСЯ З ДРУЗЯМИ

ми у соцмережах

524,480Читачі>