10.4 C
Kyiv
Субота, 27 Квітня, 2024

У Мінфіні заявили, що на посади голів податкової та митної служб претендують сім кандидатів

За підсумками 2 етапів відбору на посади керівників новостворених Державної податкової та Державної митної служб претендують 7 кандидатів.

Про це повідомляє прес-служба Міністерства фінансів України.

Зокрема, на посаду голови Державної податкової служби претендують троє людей: Сергій Верланов, заступник міністра фінансів, Дмитро Олексієнко, виконавчий директор компанії «Стандарт-аудит» та Сергій Петухов, заступник міністра юстиції.

На посаду голови Митної служби претендують четверо людей: Євген Гармаш, проректор Університету митної справи та фінансів, Максим Нефьодов, заступник міністра економічного розвитку, Андрій Саварець, керівник ГО «Центр розвитку цифрової економіки», експерт CASE-Україна та Олександр Федоришин, доцент Академії адвокатури України, директор компанії «Федоришин та партнери».

«Нагадаємо, останній етап відбору — співбесіда — відбудеться 23 квітня о 10.00. За співбесідою можна буде спостерігати у прямому ефірі. Цього ж дня будуть підбиті підсумки, і конкурсна комісія визначить кандидатів, яких рекомендуватиме Уряду для призначення на посади керівників ДПС та ДМС», — повідомляють у Міністерстві фінансів України.

Раніше повідомлялося, що Кабінет міністрів на закритому засіданні проголосував за перепідпорядкування Державної фіскальної служби (ДФС) безпосередньо Кабміну.

Крім цього, Мінфін зробив заяву про скорочення фінансування силовиків.

1 коментар

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.

ПО ТЕМІ

НАЙПОПУЛЯРНІШЕ

ОСТАННІ НОВИНИ

ПОДІЛИТИСЯ З ДРУЗЯМИ

ми у соцмережах

524,480Читачі>