9.8 C
Kyiv
Субота, 27 Квітня, 2024

У Львові поліцейський без COVID-сертифіката перевіряв документи про щеплення

Поліцейський у Львові, де посилили карантин, перевіряв наявність COVID-сертифікатів у відвідувачів кондитерської, не маючи власного. У поліції заявили, що їх співробітник вакцинований, а додаток “Дія” просто заглючив.

Інцидент стався 23 жовтня. Правоохоронець проводив перевірку COVID-сертифікатів у кафе та ресторанах, – пише УНІАН.

За словами власниці кондитерської Ольги Тесляк, в цей день в закладі перебувала бариста з простроченим ПЛР-тестом, тому довелося викликати іншого співробітника. При цьому сам поліцейський не мав документа про вакцинацію. Через це розгорівся скандал.

“Я почала питати про їхні документи. Вони мені показали посвідчення. Коли я попросила показати COVID-сертифікати, працівниця Держспоживслужби показала видрукований документ. Поліцейський каже: “Я вакцинований, але у мене немає документа. Додаток “Дія” не зміг завантажити, а паперового документа немає. Ідіть зі мною до мого сімейного лікаря”. Я кажу: “Ви що насміхаєтеся наді мною? Самі без документів, але прийшли до мене їх перевіряти”, – розповіла власниця закладу.

У зв’язку з цим дівчина звернулася в поліцію.

У прес-службі поліції Львівської області повідомили, що вже провели перевірку та з’ясували, що поліцейський пройшов курс вакцинації, а документ не зміг показати, тому що у нього “заглючив” додаток “дія”.

Нагадаємо, для поліцейських розробили значки про вакцинацію.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.

ПО ТЕМІ

НАЙПОПУЛЯРНІШЕ

ОСТАННІ НОВИНИ

ПОДІЛИТИСЯ З ДРУЗЯМИ

ми у соцмережах

524,480Читачі>