15.4 C
Kyiv
Четвер, 25 Квітня, 2024

У Луцьку від партії Вакарчука “Голос” буде висуватися кандидат, який раніше представляв політсилу Медведчука

У суботу, 8 червня відбувся з’їзд очолюваної Святославом Вакарчуком партії “Голос”. Там було завтержено партійний список, а також список кандидатів, які висуватимуться від партії у мажоритарних округах.

У виборчому окрузі  №22(Луцьк) за мандат змагатиметься Тарас Шкітер. Зараз він позиціонує себе як один із засновників руху “Свідомі”.

Ця інформація міститься на офіційному сайті політсили.

Відомо також, що в 2013-му Тарас Шкітер представляв на Волині політсилу Віктора Медведчука “Украинский выбор” й активно просував тісну інтеграцію з Росією і входження України до Миного союзу.

Нагадаємо, 8 червня на з’їзді партії “Голос” Святослав Вакарчук назвав перші двадцять призвіщ у списку своєї партії.

Раніше стало відомо, що народний депутат Павло Різаненко піде на позачергові парламентські вибори у складі партії “Голос” Святослава Bакарчука. Він є колишнім членом депутатської фракції партії “Блок Петра Порошенка”.

26 КОМЕНТАРІ

  1. В этот раз как паутина все переплелись и прилипли друг к другу.Красные,синие,розовые,голосистые,перекрашенные,переосмысленные??? А внутри те же самые.Выбираем и думаем!!!

  2. Я ЗА ВАКАРЧУКА І ПАРТІЮ “ГОЛОС”!!! Бо мені не байдуже до майбутнього моїх дітей і моєї країни! А тролі на те й “тролі”, щоб писати всяку маячню…

  3. Да. Он продался и видимо тем кто ему неплохо платили . Зачем напрягаться петь ,если можно на пустом месте заработать неплохо. Ему нужньі бабло,им попасть в ВР. Все просто. Думайте за кого голосуйте.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.

ПО ТЕМІ

НАЙПОПУЛЯРНІШЕ

ОСТАННІ НОВИНИ

ПОДІЛИТИСЯ З ДРУЗЯМИ

ми у соцмережах

524,480Читачі>