19.3 C
Kyiv
Четвер, 25 Квітня, 2024

У Луцьку спіймали посадовця ДФС, який їздив п’яним за кермом

У Луцьку під час нетверезого кермування спіймали одного з посадовців Головного управління Державної фіскальної служби у Волинській області.

За інформацією патрульної поліції, учора, 22 січня, ввечері на вулиці Карпенка-Карого зупинили автомобіль Honda CR-V. Причиною зупинки стало те, що не підсвічувався номерний знак.

Утім, в результаті розмови патрульні виявили у водія ознаки сп’яніння. Згодом з’ясували, що вміст алкоголю в його крові становив 0,57 проміле при нормі 0,2, – пише Волинь пост. 

На чоловіка склали протокол за статтею 130 Кодекс України про адміністративні правопорушення (кермування в стані сп’яніння) та постанову за частиною 1 статті 126 КУпАП (керування автомобілем тим, хто не має при собі або не пред’явив для перевірки посвідчення водія відповідної категорії, реєстраційного документа на транспортний засіб, а також поліса (договору) обов’язкового страхування цивільно-правової відповідальності власників наземних транспортних засобів).

У прес-службі патрульної поліції додали, що водій, про якого йдеться, 1978 року народження та є працівником однієї з державних установ.

Натомість журналісти видання повідомляють, що на п’яному кермуванні спіймали начальник відділу викриття кримінальних правопорушень у митній сфері оперативного управління Головного управління Державної фіскальної служби у Волинській області Олега Смоляра.

Автівка Honda CR-V є у його електронній декларації.

Нагадаємо, Ляшко заявив, що українські депутати від влади заважають роботі журналістів у ПАРЄ.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.

ПО ТЕМІ

НАЙПОПУЛЯРНІШЕ

ОСТАННІ НОВИНИ

ПОДІЛИТИСЯ З ДРУЗЯМИ

ми у соцмережах

524,480Читачі>