9.8 C
Kyiv
Середа, 24 Квітня, 2024

У Львові люди не можуть потрапити додому через приїзд Порошенка (ФОТО)

У мережі з’явилися фото, на яких видно, як у Львові представники поліції та співробітники Управління державної охорони перекрили вулиці та зупинили рух громадського транспорту, через що місцеві жителі не можуть дістатися додому.

Відповідні фото опублікував Сергій Чаплигін на своїй сторінці у Facebook.

https://www.facebook.com/100001181973400/posts/2072786152770764/

“А додому можна пройти? Привезли Порошенко – думав війна почалася”, – саркастично пише Сергій.

Народний депутат та заступник лідера Радикальної партії Андрій Лозовий теж відреагував на так званий приїзд Порошенка до Львова.

“Шляк би його трафив! Зустріч Порошенка з виборцями у Львові. Кандидат вважає цей край базовим, холєра ж ясна..”, – зауважив Лозовий.

https://www.facebook.com/photo.php?fbid=3156344591057916&set=a.480854955273573&type=3&theater

Цікаво те, що Анатолій Гриценко теж поділився досить показовою інформацією.

Так, за його словами, львівських курсантів і офіцерів Національної Академії Сухопутних військ примусово зганяють на зустріч із Порошенко.

“Сьогодні у Львові курсанти і офіцери Національної Академії Сухопутних військ отримали наказ: усім організовано прибути на публічну зустріч Порошенка-кандидата з «місцевою громадою». Щоб військові виглядали як «громада», їм дана команда усім переодягтися у цивільний одяг. Курсантам, які проживають у місті, щоб завчасно переодягтися, скасували третю пару планових занять. Все що заманеться гаранту, навіть військові «на підтанцьовці» – аби лишень виглядало як «масова підтримка Порошенка виборцями Львова».

Начальник Академії генерал Павло Ткачук міг би зупинити цей шабаш, але на мій дзвінок не відповів. Що ж, мовчання – теж відповідь. Не забуду”, – написав Гриценко.

https://www.facebook.com/A.S.Grytsenko/posts/1137474056433344

Нагадаємо, раніше ми інформували про те, що сьогодні, 28 березня, під час візиту Порошенка до Львова “Нацкорпус” провів вже традиційну акцію «Геть свинарчуків!».

Крім цього, з’явилися фото перекритого Львова напередодні зустрічі Порошенка із виборцями.

73 КОМЕНТАРІ

  1. Владимир Вересюк це вам хочеться щоб була брехня. Так в кожному місті везуть автобусами з районів і бюджетників зганяють а ззаді поліція щоб неугодні не пройшли.

  2. Ярошевич Ігор якщо ще на один термін пролізе,то так і буде Порохонізм і шокорежим!
    Перші прояви вже є!

  3. Ярошевич Ігор ..а Ви бачили Джугашввллі-Сталіна???….чи балаболите за гроші???…інтернет заплатили…???..зубожілий!!!?

  4. Вы подумайте сколько там транспорта и людей задействовано , а им всем надо платить зарплаты, откуда ????
    Да с наших карманов!!!
    Бюджетники , да это прежде всего с ваших карманов, подумайте прежде чем голосовать за него , голосуйте сердцем и разумом, не пугайтесь увольнений, всех не уволят !!!

  5. Невдовзі порошенко теж не зможе потрапити до дому… бо конфіскують… та звідки йому знати, що з в’язниці до дому не можна… дуже довго…

  6. Люди Львова отож думайте нахрен вам такий президент барига і брехун який ховається від людей за охорону!

  7. ДУРНИЦІ ! Один маршрут тролейбусний № 13 у якого об.їзд біля пам.ятника Шевченку .. . все інше …їхало іне треба писати брехи !

  8. Дуже багато людей прийшло на зустріч .. звичайно нацкорпус як завжди ..НО ! чомусь скандував ОДИН ЗА ВСІХ І ВСІ ЗА ОДНОГО ,,,? Ніколи УКРАЇНЦІ так не скандують ..тим більше націоналісти … От вам і всьо !? ..Була на зустрічі бачила і чула… Люди накинулись на тих молодиків з АКЦЕНТОМ ..головний сказав що вони з Полтави .

  9. Голосую за Вилкула, единственная программа котора мне пришлась по душе со времён развала СССР. До сих пор не ходила голосовать , а с этой командой стала фанатом , я им верю, МУРАЕВ мой фаворит, грамотнее и тактичнее политика я не видела , он вундэркинд по политике , экономике и в юрисдикции, с такой командой Украина не пропадёт.
    Порошенко пройденный этап.

  10. Людмила Ксенченко так то ж проплаченые лезут,тех что он автобусами за собой возит.простым смертным туде не попасть,мы неудобные вопросы можем задать.Сцикун,брехло и мародёр он.

  11. Ольга Скіряк 60% у першому турі, і все за рахунок адмінресурсу, курва, не дай Бог, вас спонукають і ви проголосуєте, кара вам Божа на все життя….

  12. Цей барига ..вор з ваших слів ..стукав у двері усіх світових лідерів і зробив все на міжнародному рівні щоб моя країна Україна була зображена відмінним від росії кольором ..і тому ПОРОШЕНКО __2019 !

  13. Валентина Кучеренко виступав політолог і сказав ,голосуйте як хочете ,нічого не бійтесь, нівкого немає можливості знати як хто проголосував.

  14. Ольга Скіряк Цілковита брехня. Були вчора поруч, так за три квартали вже все було заблоковано, потрапити простому народу було неможливо, навіть здалека подивитися.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.

ПО ТЕМІ

НАЙПОПУЛЯРНІШЕ

ОСТАННІ НОВИНИ

ПОДІЛИТИСЯ З ДРУЗЯМИ

ми у соцмережах

524,480Читачі>