11.5 C
Kyiv
Субота, 27 Квітня, 2024

У київській маршрутці до крові побили жінку, поки всі мовчки дивилися

У маршрутці №322 “Київ-Бровари” пасажир накинувся на жінку та побив її кулаком. Водій також не вжив ніяких заходів, потерпіла вийшла на першій зупинці в Броварах.

Про це повідомляє dtp.kiev.ua.

“Молодий хлопець побив дорослу жінку, причина була несуттєва, але це жахливо, в маршрутці були чоловіки, але ніхто не заступився, вдавали, що нічого не відбувається. Водій не зупинився та не вжив жодних заходів, хоча потрібно було викликати швидку і поліцію”, – йдеться у повідомленні.
Свідки відзначають, що жінка була напідпитку, а коли зайшла в маршрутку, почала обурюватися, що автобус проїхав повз неї, і їй довелося за ним бігти.

“Хлопцеві набрид цей крик, він встав і почав кричати, а потім зав’язалася бійка. Жінка потягнула за навушники, які були у хлопця, і, видно, їх порвала. Він оскаженів і став бити кулаком в обличчя”, – написала Ольга Горук.

Зазначається, що пасажири, які їхали в маршрутці, зробили вигляд, що нічого не відбувається і не втрутилися в конфлікт. Водій також не вжив ніяких заходів. Потерпіла вийшла на першій зупинці в Броварах.

Раніше ми писали, що суд арештував патрульного, який збив дитину на “зебрі”.

1 коментар

  1. Але є для цього поліція,наві що прості люди будуть жертвувати своїм здоров’ям,у водія повинен бути регістратор,водій господар у маршрутці!!!!!

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.

ПО ТЕМІ

НАЙПОПУЛЯРНІШЕ

ОСТАННІ НОВИНИ

ПОДІЛИТИСЯ З ДРУЗЯМИ

ми у соцмережах

524,480Читачі>