9.6 C
Kyiv
П’ятниця, 29 Березня, 2024

У Києві зловили банду квартирних злодіїв з багатим минулим

Троє раніше судимих чоловіків обікрали квартиру в Подільському районі столиці, але втекти зловмисникам завадили правоохоронці.

Про це повідомляє відділ комунікацій Національної поліції столиці.

У ході відпрацювання оперативної інформації працівники поліції затримали трьох чоловіків за крадіжку з квартири на вулиці Стеценка. Крадії проникли у чужу оселю шляхом підбору ключа. Зловмисники винесли з помешкання музичну апаратуру, фотоапарат, наручний годинник, інтернет-обладнання, документи та банківські картки господарів.

“Ми зупинили чоловіків на виході з під’їзду. Під час поверхневого огляду вилучили у них набір ключів, а у валізах – особисті речі та техніку з квартири, яку вони щойно обікрали”, – розповів начальник Дніпровського управління поліції Олександр Кузьмін.

Затриманими виявились – 36-річний уродженець Полтавщини, раніше судимий за нанесення тяжких тілесних ушкоджень, та 39-річний і 31-річний кияни, раніше судимі за крадіжки, грабіж і зберігання небезпечних предметів.

Слідчим відділом Подільського управління поліції розпочато кримінальне провадження за ч. 3 ст. 185 (Крадіжка) КК України. Фігурантам загрожує до шести років позбавлення волі.

Нагадаємо, бандити під виглядом поліцейських викрали київського бізнесмена.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.

ПО ТЕМІ

НАЙПОПУЛЯРНІШЕ

ОСТАННІ НОВИНИ

ПОДІЛИТИСЯ З ДРУЗЯМИ

ми у соцмережах

524,480Читачі>