1.9 C
Kyiv
Субота, 20 Квітня, 2024

У Києві жінка вкрала одяг з торгового центру. В її рюкзаку виявили наркотики

У Києві зловмисниця викрала із торгового центру одяг на суму більше 3000 гривень. Також у рюкзаку затриманої поліцейські виявили наркотики. 

До чергової частини Деснянського управління поліції надійшло повідомлення про крадіжку з магазину на вулиці Гната Хоткевича. На адресу виїхали правоохоронці, – повідомляє поліція Києва.

Адміністратор розповів, що у частину викраденого жінка вдяглася, а інше сховала у пакет, але на виході з приміщення спрацювала сигналізація.

Працівники торгового закладу зупинили крадійку та передали правоохоронцям. Нею виявилася 32-річна місцева мешканка, яку раніше уже затримували за аналогічні злочини.

Серед речей затриманої слідчі виявили та вилучили речовину білого кольору, схожу на наркотичну. Виявлене направили на експертне дослідження, після проведення якої вирішуватиметься питання щодо додаткової правової кваліфікації дій зловмисниці.

Правопорушниці оголосили підозру у вчиненні злочину, передбаченому ст. 185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає до трьох років позбавлення волі.

Нагадаємо, у Тернополі за крадіжку мобільного телефону судитимуть поліцейських.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.

ПО ТЕМІ

НАЙПОПУЛЯРНІШЕ

ОСТАННІ НОВИНИ

ПОДІЛИТИСЯ З ДРУЗЯМИ

ми у соцмережах

524,480Читачі>