9.3 C
Kyiv
Четвер, 25 Квітня, 2024

У Києві засудили екс-бухгалтера столичного райуправління поліції. Через неї зникло майже 2 мільйона гривень

Київською місцевою прокуратурою №9 затверджено та скеровано до суду обвинувальний акт стосовно екс-головного бухгалтера одного з районних управлінь поліції міста Києва, з вини якої невідомі особи заволоділи понад 2 млн. 230 тис. грн., що були речовими доказами у кримінальному провадженні.

Як повідомлялося раніше, невстановлені особи, скориставшись неналежним виконанням службових обов’язків з боку головного бухгалтера, з метою заволодіння грошовими коштами, що були визнані речовими доказами та знаходилися на відповідальному зберіганні у фінансовому секторі райуправління поліції, подали до канцелярії підроблене рішення суду щодо повернення вилучених коштів.

У подальшому за погодження головного бухгалтера, яка розглядала подані документи, грошові кошти, а саме 57 500 доларів США, 37010 рублів РФ, 3306 гривень та 28 500 Євро, що станом на час скоєння злочину складали понад 2 млн 230 тис. грн., були видані особі, яка до того ж користувалась підробленим паспортом, повідомляє прес-служба прокуратури Києва.

На сьогодні обвинувальний акт стосовно головного бухгалтера за ч. 2 ст 367 КК України скеровано до суду для розгляду по суті.

Санкція статті передбачає позбавлення волі на строк до 5 років з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років.

Нагадаємо, у мережу потрапили фото спустошеного Сімферопольського водосховища.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.

ПО ТЕМІ

НАЙПОПУЛЯРНІШЕ

ОСТАННІ НОВИНИ

ПОДІЛИТИСЯ З ДРУЗЯМИ

ми у соцмережах

524,480Читачі>