15.4 C
Kyiv
П’ятниця, 26 Квітня, 2024

У Києві закрили «скляний» міст, який почав руйнуватися на наступний день після урочистого відкриття

Пішохідно-велосипедний міст, який відкрили у Києві 25 травня, закрили для громадян. 

Вчора на урочисте відкриття мосту прийшли щонайменше тисяча киян і гостей столиці. Участь у відкритті брали мер Києва Віталій Кличко і його брат Володимир.

Міст з’єднує парк «Володимирська гірка» з Аркою дружби народів. Новостворений міст об’єднує відразу два туристичних маршрути – парк «Володимирська гірка» та парк «Хрещатик». Він зроблений виключно для пішоходів і велосипедистів.

Довжина мосту складає близько 210 метрів, ширина – від 6 метрів в регулярних зонах до 14 метрів в зонах оглядових майданчиків. Мостовий перехід зроблений з бетону, заліза і скла.

Сьогодні, 26 травня, скло на мосту вже почало тріскатися. Відповідні фото опублікували у спільноті dtp.kiev.ua Facebook.

Як повідомляє dtp.kiev.ua в Instagram, наразі рятувальники забезпечують безпеку на новому мосту, що вже почав руйнуватися. Зазначається, що в даний час міст закритий для киян і гостей столиці.

https://www.instagram.com/p/Bx7ehrViYC5/?igshid=1kc1fw50fhyu9&fbclid=IwAR2yPHUiA6d_HxF_m5d4W6ifIYIXLJLmnE10EAPaLYRIm92DSdYO-Ta0IQc

Зазначимо, що 19 травня Віталій Кличко перевірив «скляний» міст на міцність. «Тримає нормально», – запевнив тоді мер Києва.

75 КОМЕНТАРІ

  1. В інших країнах служать такі мости по 100 років, а в нас тяп-ляп зліпили, розікрали відчитались і готово а на третій день тріснув чи луснув як і все остальне.

  2. Рома Безверхий то агент кремля стріляв ! А нічого , що там води повно між склом було … Красти менше треба…

  3. Кличко очко только сдал этот мост вчера, с братом еще попрыгали на камеру, типа прочный, и уже все закрыли, небось трещины пошли, это повезло что никто не свалился. ????

  4. Да только же открыли!!!! Это как электричка в Борисполь? Ну и клоуны! Киевляне, вы своим потом и кровью заработали такого мэра!!!! ???

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.

ПО ТЕМІ

НАЙПОПУЛЯРНІШЕ

ОСТАННІ НОВИНИ

ПОДІЛИТИСЯ З ДРУЗЯМИ

ми у соцмережах

524,480Читачі>