9.9 C
Kyiv
Вівторок, 23 Квітня, 2024

У Києві закриють рух швидкісного трамвая на Борщагівку на 6 місяців

З 22 червня почнеться капітальний ремонт шляхопроводу на перетині проспектів Комарова і Леся Курбаса із залізницею Київ-Волинський-Святошин, через що буде обмежено рух транспорту.

Про це повідомляє прес-служба Київської міської держадміністрації.

Як повідомили в КК “Київавтодор”, рух в напрямку центру міста через міст буде закрито з 00:00 22 червня.

У комунальному підприємстві уточнили, що першим етапом робіт буде ремонт трамвайного полотна, тротуарів і проїжджої частини в напрямку центру міста, який планується завершити до кінця поточного року.

У зв’язку з цим з 22 червня рух трамваїв №1 і №3 буде обмежено.

На час реконструкції “Київпастранс” організовує короткий безкоштовний трамвайний маршрут №2 від вул. Академіка Корольова до станції “Ромена Роллана”.

 

Також буде організовано автобусний маршрут №3Т від станції “Кільцева дорога” до станції “Старовокзальна” через просп. Леся Курбаса та вул. Космонавта Комарова.

 

Ще один автобусний маршрут №4 буде їздити від Михайлівської Борщагівки до Індустріального шляхопроводу через Відрадний проспект.

 

У “Київавтодорі” зазначили, що раніше міст, який закривають для транспорту, був визнаний аварійним. Востаннє шляхопровід капітально ремонтувався в 1965 році.

“Ремонтні роботи на трамвайному полотні – це першочергове завдання, щоб якомога швидше відновити рух трамваїв. З початком нового дорожньо-будівельного сезону 2020 року почнеться другий етап робіт – ремонт проїжджої частини і тротуарів у напрямку Кільцевої дороги”, – зазначають в корпорації.

Раніше повідомлялося, що столичну станцію метро Хрещатик “замінували“.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.

ПО ТЕМІ

НАЙПОПУЛЯРНІШЕ

ОСТАННІ НОВИНИ

ПОДІЛИТИСЯ З ДРУЗЯМИ

ми у соцмережах

524,480Читачі>