9.6 C
Kyiv
П’ятниця, 29 Березня, 2024

У Києві викрили наркоторгівців, які збували елітний канабіс

Київською прокуратурою спільно з Подільським управлінням поліції та Управлінням протидії наркозлочинності викрито організовану групу з 7 осіб, які упродовж року займалися збутом канабісу на території столиці.

Про це інформує прес-служба прокуратури міста Києва

Очолював злочинну групу 28-річний уродженець Миколаївської області. В рамках досудового розслідування задокументовано факти збуту наркотичних речовин учасниками групи – місцевими мешканцями.

За результатами проведених обшуків за місцем проживання фігурантів вилучено понад 1,5 кг елітних сортів канабісу (так звані «шишки»), вартість якого складала 400 гривень за 1 грам. Також вилучено електронні ваги, грошові кошти, здобуті злочинним шляхом, банківські карти, мобільні телефони підозрюваних, приладдя для вживання наркотичних засобів та інше.

На даний час 7 осіб затримано у порядку ст. 208 КПК України. Вже підготовлено повідомлення про підозру4 учасникам групи за ч. 2 ст. 307 КК України (незаконне придбання, зберігання, пересилання з метою збуту, а також незаконний збут наркотичних засобів, вчинений за попередньою змовою групою осіб).

Відносно інших фігурантів тривають слідчі дії. Санкція статті передбачає від 9 до 12 років позбавлення волі з конфіскацією майна.

Раніше повідомлялося, що посадовця «Укрзалізниці» викрили на вимаганні 250 тисяч гривень хабара.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.

ПО ТЕМІ

НАЙПОПУЛЯРНІШЕ

ОСТАННІ НОВИНИ

ПОДІЛИТИСЯ З ДРУЗЯМИ

ми у соцмережах

524,480Читачі>