15.9 C
Kyiv
Четвер, 28 Березня, 2024

У Києві туристи з Грузії за ніч пограбувала чотирьох людей

На вулиці Антоновича у Києві затримали групу злочинців, які за ніч обікрали як мінімум чотирьох людей. Зловмисниками виявилися четверо уродженців Грузії, які перебували в Україні як туристи і проживали в хостелі. 

Як повідомляє «Інформатор», затримували злочинців п’ять патрульних автомобілів.

Автомобіль, в якому їхали імовірні злочинці, зупинили за орієнтуванням близько 4:30.

Про крадіжки поліції буквально одночасно повідомили співробітник служби таксі, у якого вкрали годинник, і двоє іноземців, у яких отобали портмоне і цінні речі.

Іноземці розповіли, що на них напав молодий хлопець не слов’янської зовнішності. В цей час інший чоловік «чатував» в машині і, коли вдалося відібрати у іноземців цінні речі, зловмисники швидко зникли.

Практично в той же час ще двоє грузинів їхали в таксі і вкрали у водія годинник. Водій не відразу помітив зникнення, а коли виявив, чоловіки вже покинули авто.

Автомобіль з польськими номерами, який розшукували за орієнтуванням, зупинили на вулиці Антоновича, 48а. Спочатку на місці працювали дві патрульних машини. Але четверо грузинів почали чинити опір при затриманні і проявляти агресію, тому за вищевказаною адресою прибули ще три автомобіля правоохоронців.

У затриманих вилучили портмоне, золоті і срібні годинники, коштовності. Чоловіки намагалися «скинути» украдене в каналізаційний сток та під поліцейську машину. Троє з них були у стані сильного алкогольного сп’яніння. Один заявив, що у нього є наркотики.

При допиті на місці чоловіки заперечували звинувачення в їх бік і намагалися фліртувати з дівчатами-поліцейськими.

У зловмисників вилучили коштовності, які не належали жодному із заявників, з цієї причини правоохоронці припустили, що чоловіки обікрали ще когось.

Напомним, чоловіка, який зарізав і пограбував таксиста на Київщині, засудили до 13 років позбавлення волі.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.

ПО ТЕМІ

НАЙПОПУЛЯРНІШЕ

ОСТАННІ НОВИНИ

ПОДІЛИТИСЯ З ДРУЗЯМИ

ми у соцмережах

524,480Читачі>