2.9 C
Kyiv
П’ятниця, 19 Квітня, 2024

У Києві судили громадян, котрі вбивали пенсіонерок

За участі Київської місцевої прокуратури № 8 Святошинський районний суд м. Києва оголосив обвинувальний вирок 36-річному чоловіку та 33-річній жінці за скоєння ряду особливо тяжких злочинів, у тому числі двох умисних вбивств. 

Про це УНН повідомили у прес-службі прокуратури міста Києва.

Жертвами усіх злочинів ставали самотні літні жінки віком від 72 до 81 років.

Двоє з потерпілих шукали роботу через оголошення в інтернеті. Згідно розробленого плану, зловмисники представлялися жінкам подружньою парою та пропонували їм роботу нянею для дитини.

У подальшому під надуманим приводом призначали зустріч у безлюдній місцевості та грабували, при цьому навіть не нехтуючи спробами виривання золотих коронок у потерпілих.

Продовжуючи свою злочинну діяльність, зловмисники обрали у якості жертви жінку похилого віку серед осіб, що здають в оренду кімнати на Залізничному вокзалі міста Києва.

Представляючись подружжям, винайняли у 81-річної пенсіонерки кімнату, після чого вночі вчинили її вбивство і заволоділи майном, грошовими коштами і коштовностями.

Ще однією жертвою зловмисників стала 78-річна жінка, яку зловмисники холоднокровно задушили з метою заволодіння цінностями та грошовими коштами.

За результатами судового розгляду з урахуванням принципової позиції публічного обвинувача районний суд визнав зловмисників винними у вчиненні злочинів, передбачених ч. 2 ст. 187, ч. 4 ст. 187, п.п. 6, 12, 13 ч. 2 ст. 115 КК України та призначив чоловіку покарання у вигляді довічного позбавлення волі з конфіскацією всього належного йому майна, а жінці – у виді 14 років позбавлення волі також з конфіскацією.

Нагадаємо, до суду передали справи ще 13 найманців “ДНР”.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.

ПО ТЕМІ

НАЙПОПУЛЯРНІШЕ

ОСТАННІ НОВИНИ

ПОДІЛИТИСЯ З ДРУЗЯМИ

ми у соцмережах

524,480Читачі>