8.8 C
Kyiv
П’ятниця, 19 Квітня, 2024

У Києві п’яний поліцейський намагався зарізати колегу

Печерський районний суд Києва взяв під варту поліцейського, який під час конфлікту ножем поранив інспектора патрульної поліції.

Правоохоронця, підозрюваного у нападі на патрульного, взяли під варту без права на заставу.

У столичній прокуратурі повідомили, що інцидент стався 5 березня біля платформи Київського залізничного вузла Південно-Західної залізниці у Києві.

«Між співробітником Голосіївського райвідділу Управління поліції охорони в Києві та інспектором патрульної поліції, що були знайомі між собою та проживали в одному гуртожитку, виник конфлікт», – йдеться у повідомленні.

Працівник поліції охорони, який був нетверезим, наніс опоненту не менше 6 ударів ножем в різні частини тіла.

Отриманні патрульним поранення відносяться до категорії тяжких тілесних ушкоджень.

Поліцейського затримали та оголосили підозру за ч.1 ст. 121 КК України (умисне завдання тяжких тілесних ушкоджень), санкція якої передбачає від 5 до 8 років позбавлення волі.

Розслідування у кримінальному провадженні здійснюється слідчими управління ДБР у Києві, під процесуальним керівництвом Генпрокуратури та прокуратури Києва.

Нагадаємо, раніше під Києвом поліцейський на смерть збив пішохода на переході та втік з місця ДТП. Згодом у ДБР повідомили, що правоохоронець перебував у стані алкогольного сп’яніння.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.

ПО ТЕМІ

НАЙПОПУЛЯРНІШЕ

ОСТАННІ НОВИНИ

ПОДІЛИТИСЯ З ДРУЗЯМИ

ми у соцмережах

524,480Читачі>