12.1 C
Kyiv
П’ятниця, 26 Квітня, 2024

У Києві націоналістичні та християнські організації провели марш

У четвер, 25 квітня, учасники християнських та націоналістичних організацій пройшли від церкви Богородиці Пирогощої до Михайлівського собору. По завершенні Ходи, християни зібралися на мітинг під пам’ятником княгині Ольги, де запалили величезний хрест.

Про це пише ІНФОРМАТОР.

Близько 20:00 після спільної молитви учасники події почали рух від церкви Богородиці Пирогощої до Михайлівської площі. Разом із собою християни несли 5-ти метровий хрест, що символізував страждання Христа. Дорогою учасники Ходи вигукували християнські та націоналістичні лозунги: “Слава Ісусу Христу! Навіки слава!”, “Христос понад усе!”, “Слава Україні! Героям Слава!”. В якості музичного супроводу були представлені волинки та барабани.

По завершенні Ходи учасники зібралися на мітинг під пам’ятником княгині Ольги, де виступали лідери організацій, зокрема лідер руху “Традиція і Порядок” Богдан Ходаковський.

У Хресній ході взяли участь християнські та націоналістичні організації: “Традиція і Порядок”, “Легіони порядку”, “Братство”, “Еклезія”, “Катехон”, “Християнський фронт”, “Орден” і “Невідомий патріот”.

По завершенню мітингу учасники запалили величезний стилізований хрест, відомий як хризма або костянтинів хрест.

Раніше ми писали, що лідер руху “Традиція і Порядок” Богдан Ходаковський особисто передав керівнику САП Назару Холодницькому заяву з вимогою розібратися у факті можливої співучасті співробітників НАБУ в корупційній схемі контрабандної поставки комплектуючих та військового спорядження на підприємства “Укроборонпрому”.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.

ПО ТЕМІ

НАЙПОПУЛЯРНІШЕ

ОСТАННІ НОВИНИ

ПОДІЛИТИСЯ З ДРУЗЯМИ

ми у соцмережах

524,480Читачі>