14.9 C
Kyiv
Вівторок, 23 Квітня, 2024

У Києві на горищі багатоповерхівки виявили плантації з коноплями (ФОТО)

Під час обшуку правоохоронці виявили у приміщенні 163 горщики з вирощеними рослинами конопель та близько 30 кг рослиноподібної речовини. 

Київською місцевою прокуратурою №1 спільно з Голосіївським УП ГУНП в м. Києві та Управлінням протидії наркозлочинності ГУ НП в м. Києві викрито 54-річного киянина, який на горищі багатоповерхівки по вул.Лебедева у промислових масштабах вирощував нарковмісні рослини, – повідомляє прес-служба прокуратури міста Києва.

Під час обшуку правоохоронці виявили у приміщенні 163 горщики з вирощеними рослинами конопель та близько 30 кг рослиноподібної речовини. Сама теплиця була облаштована системою підігріву та освітлення.

Наразі зловмисника затримано в порядку ст. 208 КПК України. Йому повідомлено про підозру за ч. 2 ст. ст. 309 (незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання, чи збут наркотичних засобів, психотропних речових або їх аналогів без мети збуту) та ч 1 ст. 310 КК України (незаконне вирощування конопель у кількості від десяти до п’ятдесяти рослин). Вирішується питання про обрання запобіжного заходу.

Вилучені речовини направлені до Київського НДЕКЦ МВС України для проведення хімічної експертизи.

Нагадаємо, на Волині родич віддав поліції свого племінника з марихуаною.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.

ПО ТЕМІ

НАЙПОПУЛЯРНІШЕ

ОСТАННІ НОВИНИ

ПОДІЛИТИСЯ З ДРУЗЯМИ

ми у соцмережах

524,480Читачі>