6.2 C
Kyiv
П’ятниця, 19 Квітня, 2024

У Києві горить корабль на колишньому заводі Порошенка

У середу, 29 травня, в Києві на суднобудівному підприємстві “Кузня на Рибальському” сталася пожежа.

Як повідомила начальник прес-служби ДСНС Києва Світлана Водолага, пожежа почалася на пірсі за адресою Електриків, 29а, передає ЛБ.

Вогонь виник в трюмі судна, яке пришвартували на ремонт. Пожежа розповсюдилася на площу 100 м.кв. На місце загоряння працювали чотири одиниці техніки та 20 чоловік особового складу, пожежу локалізували.

“Серйозна пожежа на території заводу “Кузня на Рибальському”: на місці працюють пожежники. Дуже сильне задимлення, видно з відстані в кілька кілометрів”, – зазначає в Facebook “ДТП. Київ”.

Відзначимо, що підприємство виконує ряд оборонних замовлень, серед яких будівництво середнього розвідувального корабля і катерів для ВМС ЗС України. Володіє підприємством Компанією “Евінз лімітед” з групи “ТАС”, кінцевим бенефіціаром якої є Сергій Тігіпко.

До цього завод належав “Прайм Ессетс Кепітал” власниками якого є п’ятий президент України Петро Порошенко і бізнесмен Ігор Кононенко.

Пожежа на

Пожежа на

Нагадаємо, рано вранці 29 травня під Києвом в селі Чайки сталася пожежа. Горить окремостояча автомобільна заправка, яка знаходиться на вулиці Валентини Чайки.

38 КОМЕНТАРІ

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.

ПО ТЕМІ

НАЙПОПУЛЯРНІШЕ

ОСТАННІ НОВИНИ

ПОДІЛИТИСЯ З ДРУЗЯМИ

ми у соцмережах

524,480Читачі>