15.9 C
Kyiv
Четвер, 28 Березня, 2024

У Києві активісти знову протестували проти російського бізнесу

Сьогодні небайдужі українці провели чергову акцію під егідою боротьби з російським бізнесом в Україні.

Місце мала попереджувальна акція організації “Національний спротив” біля ресторану “Риба пила”, який належить до міжнародного ресторанного холдингу Bulldozer Group.

“Цей холдинг фінансувався кредитними грошима з російського банку ВТБ, які власник Bulldozer Group Олександр Орлов, за інформацією активістів, взяв у 2017 році в кредит. Коштами, які він отримує від ведення бізнесу в Україні він розраховується за кредит в Росії”, – розповів активіст “Національного спротиву” Олексій Свинаренко.

Олександр Орлов – успішний московський ресторатор, в Росії він відомий тіньовими схемами та несплатою податків у особливо великих розмірах (більш 200 млн рублів). Він володіє міжнародним ресторанним холдингом Bulldozer Group та має ресторани в Росії, Гонконзі, Дубаях, Маямі та… в Україні. В Києві преміум-клас холдинг компанії представлений італійським рестораном з видом на печерські пагорби Guramma Italiana, що на Дніпровському спуску, та комплексом Queen Country Club в елітному Козині. Останній став популярним місцем відпочинку український олігархів і скандальних посадовців. Для “звичайних людей” працює “Фішбар Риба-Пила” на Великій Васильківській та мережі ресторанів “Ішак” “Танукі” та “Жовте море”.

Орлов є членом партії “Єдиная Россия” та підтримує зв’язки з багатьма пропагандистами “руського миру”.

Нагадаємо, 2 березня активісти громадської організації “Національний спротив” вже провели попереджувальну акцію з боротьби з російським бізнесом в Україні. Учасники акції здійснили рейд ресторану Queen Country Club, що належить мережі одіозного московського ресторатора Олександра Орлова та входить до його холдингу Bulldozer Group.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.

ПО ТЕМІ

НАЙПОПУЛЯРНІШЕ

ОСТАННІ НОВИНИ

ПОДІЛИТИСЯ З ДРУЗЯМИ

ми у соцмережах

524,480Читачі>