12.9 C
Kyiv
Субота, 27 Квітня, 2024

«У кожного пенсіонера забрали по 600 гривень». Ляшко викрив брехню влади про індексацію пенсій

Індексація пенсій з 1 березня – це не подвиг, як подає влада, а лише виконання закону, який був запроваджений зусиллями, в тому числі, Радикальної партії у минулому парламенті.

На цьому наголосив лідер Радикальної партії Олег Ляшко в ефірі телеканалу «Україна 24», – передає пресслужба РПЛ.

«Індексацію пенсій запровадив уряд Гройсмана у 2017 році. І голосувала за це команда Радикальної партії. Тобто, ми зробили, щоб пенсії індексувалися щороку з 1 березня. Нинішня влада минулого року порушила закон. Вони не індексували пенсії з 1 березня, вони індексували їх з 1 травня. Тобто, у кожного пенсіонера забрали по 600 гривень за 2 місяці. І таких пенсіонерів 8 мільйонів в Україні. Тепер вони хваляться, що проіндексують пенсії з 1 березня, виставляють це за подвиг. Виявляється, в нашій країні виконати закон – це подвиг», – обурився Ляшко.

Політик вважає, що нинішня влада грабує пенсіонерів своїми ініціативами.

«Що зробила влада? Забрала підвищення, які повинні бути з 1 липня, внесла закон, який підвищує пенсійний вік. Ще внесла закон, який дозволяє виселяти людей з квартир, в тому числі пенсіонерів, за борги по комуналці. Це теж їх робота. Тому те, що вони роблять – це проти людей. А ми робимо для людей. Тому ми пропонуємо відновлювати промисловість, виробництво, щоб людина отримувала нормальну пенсію. Нинішня влада підняла зарплату на 200 гривень, а ми підняли вдвічі. І розповідають, які вони герої. Які ви герої? Ви грабуєте людей, замість того, щоб дати їм роботу, зарплату і впевненість у завтрашньому дні!», – зазначив Ляшко.

Раніше Ляшко розповів про стан лікарів, яких першими вакцинували від коронавірусу в Україні.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.

ПО ТЕМІ

НАЙПОПУЛЯРНІШЕ

ОСТАННІ НОВИНИ

ПОДІЛИТИСЯ З ДРУЗЯМИ

ми у соцмережах

524,480Читачі>