14.3 C
Kyiv
Четвер, 28 Березня, 2024

У Харкові та Бахмуті попрощалися з воїнами 54-ї ОМБр Яною Червоною та Олександром Мілютіним

У Харкові біля пам’ятника Тарасові Шевченку попрощалися із волонтеркою та воїном 54-ї ОМБр Яною Червоною.

Про це пише “Новинарня”.

Старший солдат Червона була кулеметником 46-го окремого батальйону спеціального призначення “Донбас-Україна” 54-ї окремої механізованої бригади. Загинула 2 квітня о 13:30 в районі села Новозванівка Попаснянського району Луганської області під час масованого мінометного обстрілу позицій ЗСУ: 120-мм міна потрапила в бліндаж, разом з Яною загинув молодший сержант Олександр Мілютін.

“Ветерани та волонтери, євромайданівці та бійці ЗСУ, чиновники і діти прийшли проводити в останній путь загиблу позавчора на фронті Яну Червону. Її в місті та на фронті знали дуже багато, знали як відданого друга, волонтера, кулеметницею ЗСУ. Прощання з жінкою, яка стала для багатьох зразком мужності, самовідданості, патріотизму і багатьох інших “чоловічих якостей”, зібрало під пам’ятником Т. Шевченка понад тисячу містян”, – пишуть харківські ЗМІ.

У Яни залишилися двоє маленьких дітей, мама та чоловік. Поховали жінку-воїна на Алеї Слави на 18-му міському кладовищі Харкова.

Прощання з Олександром Мілютіним відбулося у Бахмуті. Чоловіка поховали на місцевому кладовищі, а його труну було загорнуто у прапор України

Перед цим з ним попрощалися на одній із площ міста. Траурну церемонію відвідали як рідні, близькі, місцеві жителі, бійці Об’єднаних сил.

Раніше у мережі з’явилося відео, як бійці ЗСУ знищують вантажівку бойовиків на Донбасі.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.

ПО ТЕМІ

НАЙПОПУЛЯРНІШЕ

ОСТАННІ НОВИНИ

ПОДІЛИТИСЯ З ДРУЗЯМИ

ми у соцмережах

524,480Читачі>