11 C
Kyiv
Субота, 20 Квітня, 2024

У Харкові почнуть будувати дві нові станції метро

У Харкові в зоні будівництва метро почнеться демонтаж будівель.

Про це повідомили у прес-службі міської ради.

Питання про демонтаж перших об’єктів, розташованих на території майбутнього будівництва станцій метро «Державінська» і «Одеська», буде винесено на сесію Харківської міської ради.

Як повідомила директор КП «Харківська дирекція будівництва метрополітену» Наталія Лінник, на сесію необхідно винести питання про демонтаж 12 об’єктів, які звільнили попередні власники. Кошти на ці роботи передбачені в міському бюджеті.

Зазначається, що 98% власників з 144-х продали місту об’єкти житлової та комерційної нерухомості, розташовані на території майбутнього будівництва.

Європейський банк реконструкції і розвитку та Європейський інвестиційний банк підтвердили фінансування проекту, визначена організація, яка займеться технічним і проєктним наглядом над етапами будівництва. Будівництво планується почати наступного року.

«Провели переговори з кожною людиною, яка потрапила в зону відселення. Надали допомогу, щоб люди могли купити комфортне житло в тих районах, в яких хотіли. Взаєморозуміння є. За цим процесом ретельно спостерігає громадськість, правоохоронні органи і банки. Місії ЄІБ та ЄБРР високо оцінили проведену нами роботу», – зазначили у міськраді.

Раніше ми писали, що Чорнобильська АЕС продає три старі локомотиви за кілька мільйонів.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.

ПО ТЕМІ

НАЙПОПУЛЯРНІШЕ

ОСТАННІ НОВИНИ

ПОДІЛИТИСЯ З ДРУЗЯМИ

ми у соцмережах

524,480Читачі>